"Peste tot aceeași pîine", 2022, documentar. Proiect de grup realizat împreună cu Emma Diaconiță, Arturo Cimini, Tibi Angheluță, Ioana Samoilă.

Scopul documentarului este de a analiza modul în care oamenii trăiau la tara în perioada comunistă și dificultățile prin care aceștia au trecut.

Documentarul se bazează pe conceptul de pâine (sau "pîine") și lipsa sa dar și cum aceasta a fost un simbol pentru muncitorii de la sate care o înlocuiau cu mămăligă. "Peste tot aceeași pîine" analizează de fapt cum, în esență...peste tot nu era (așa multa) pâine. Astfel am ajuns într-o duminică în satul Progresu din județul Ialomița, împreună cu Emma Diaconiță și Arturo Cimini, unde am intervievat localnica Tanti Valuța ce trăiește acolo din 1969, după căsătorie. Fraza "mai bine era atunci ca acum" a devenit o anaforă în discursul ei.

Documentarul realizat face parte dintr-un proiect amplu ce va fi continuat în viitor și care va lua în considerare și părerile altor oameni din zonele rurale și urbane ce au trăit în perioada comunistă.